Bisbe Martí Ruano, 13
Entresòl, 1a
25006 LLEIDA

yeswecan@yeswecanenglish.com
973 222 770
618 005 215

Yes, We Can-English!


Som una escola d’anglès amb un mètode participatiu propi d’ensenyament-aprenentatge. Ens adaptem a les particularitats i exigències dels nostres estudiants alumnes, estudiem les seves necessitats i formem grups molt reduïts de treball.

A més a més, vam ser unes de les pioneres a Catalunya i el primer centre d’ensenyament de les Terres de Lleida que proporciona l’ambient favorable per a l’aprenentatge, la rehabilitació i la comunicació en anglès a alumnes que tenen límits sensorials i diversitat funcional amb particularitats intel·lectuals o neurològiques.


El nostre equip

Gemma Reig Panès

Co-Founder and CEO

Llicenciada en Filologia Anglesa i amb el postgrau del Curs de Qualificació Pedagògica. Estudis cursats de Tècnic en Educació Emocional i de les Intel·ligències Múltiples a l’aula, Curs d’especialització en Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat (TDAH) i formació en Síndrome d'Asperger (TEA).

En possessió del primer cicle de Grau de Mestre d’Educació Primària amb la menció d’Anglès (UNIR). Ha treballat en el món de la docència des de 2002, tant en centres privats com en públics (Centres d’Educació Infantil i Primària i també Instituts d’Ensenyament Secundari).

Té experiència amb alumnes que presenten discapacitats sensorials, TDAH, TEA i altres NEE. En la seva formació permanent, ha cursat Teaching Online per poder garantir una qualitat d'ensenyament digital també on-line.

Ens recolzen i formen part de l’equip un grup de professorat titulat i experimentat que fa que el dia a dia de les classes rutlli amb resultats