Bisbe Martí Ruano, 13
Entresòl, 1a
25006 LLEIDA

yeswecan@yeswecanenglish.com
973 222 770
618 005 215

Contacta amb nosaltres

La vostra opinió és molt important per a nosaltres.

Si teniu un suggeriment o un comentari a fer, si ens voleu enviar alguna queixa o simplement voleu expressar-nos una opinió sobre la nostra feina, no dubteu en escriure’ns a través d’aquest formulari i de ben segur que arribarà directament a la nostra bústia.

A Yes, We Can-English estem oberts a escoltar les opinions dels estudiants i usuaris del nostre centre perquè volem créixer, evolucionar i continuar oferint el millor servei i l’atenció que tots us mereixeu.

He llegit i accepto la política de privacitat
Tractem la informació que ens facilita per tal d'enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l'empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l'activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en YES WE CAN ENGLISH estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.